Ας γνωριστούμε λίγο καλύτερα…

Από πολύ μικρή είχα δυο μεγάλες αγάπες, τη φύση και την ομορφιά. Πάντα πίστευα ότι υπάρχει κάποια βαθιά σύνδεση μεταξύ ενός ολάνθιστου μυρωδάτου τριαντάφυλλου και μιας ευτυχισμένης καρδιάς.

Μεγαλώνοντας σπούδασα αρχικά Γεωπονική και μετά μακιγιάζ.  Παράλληλα, άρχισα να αντιλαμβάνομαι την αρμονία που συνυπάρχει με την ομορφιά και τη φύση και πως η φύση μπορεί να συντελεί στην ευτυχία της ψυχής.

Εργάστηκα πάνω και στα δύο αντικείμενα για αρκετά χρόνια μέχρι που ο δρόμος με πήγε στην Apivita. Σαν υπεύθυνη για την εκπαίδευση σε Ελλάδα και εξωτερικό ήμουν πολύ ευτυχισμένη που μπόρεσα να συνδυάσω τις δυο μεγάλες μου αγάπες σε μια εργασία. Να κατανοήσω σε βάθος τι σημαίνει ολιστική ομορφιά κι υγεία και να εκπαιδεύσω εκατοντάδες άτομα για την αξία της φύσης στην ομορφιά και για το πώς μπορεί η εσωτερική ομορφιά να είναι το αποτελεσματικότερο καλλυντικό.

Πιστεύω πολύ στον φυσικό τρόπο ζωής και στη δύναμη του ανθρώπου για αυτοϊαση. Η πραγματική ομορφιά πηγάζει από μέσα μας και σχετίζεται με τον τρόπο που συμπεριφερόμαστε στον εαυτό μας. Τι σκεφτόμαστε και τι συναισθήματα βιώνουμε καθημερινά, τι τρώμε, πόσο συχνά γυμναζόμαστε, πόσο καλά κοιμόμαστε το βράδυ και φυσικά πόσο  αγαπάμε και σεβόμαστε τον εαυτό μας.

Σαν Holistic Wellness Coach, τώρα πια είμαι πολύ χαρούμενη όταν βοηθώ τους ανθρώπους να ανακαλύψουν την ομορφιά που κρύβουν μέσα τους και να ζήσουν τη ζωή τους με μεγαλύτερη πληρότητα, αρμονία, λάμψη, υγεία και ευτυχία.

Αγαπώ πολύ τα αβοκάντο, το τσάι του βουνού, το καλό ελαιόλαδο, τα φυσικά καλλυντικά, τα ταξίδια, τη θάλασσα, τα βιβλία, τις δύο γάτες μου και τη yoga στο ηλιοβασίλεμα, αλλά το πάθος μου είναι η πανέμορφη πατρίδα μου, η Ελλάδα!

Η μεγαλύτερη πηγή ευεξίας για εμένα είναι η ομορφιά αυτής της χώρας και δε θα την άλλαζα για τίποτα στον κόσμο.

Ακολουθώντας την καρδιά μου, αλλά και την ανάγκη μου να είμαι πιο κοντά στη φύση επέλεξα να αφήσω την Αθήνα και να μετακομίσω μόνιμα στη όμορφη Μύκονο. Η ευτυχία και η ευγνωμοσύνη που με πλημμυρίζουν όταν γράφω γι’ αυτό το blog, αγναντεύοντας το Αιγαίο καθημερινά από το παράθυρό μου, είναι απερίγραπτη, γεγονός που αποδεικνύει ότι πήρα τη σωστή απόφαση.


Αν μέσα από αυτό το blog γίνω η αιτία να ανακαλύψεις την εσωτερική σου ομορφιά και καταφέρω να σου «φυτέψω» ένα μικρό σποράκι αυτοφροντίδας κι ανάγκης για ευεξία, θα είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στη γη!

Και μην ξεχνάς…η λάμψη που πηγάζει από μέσα σου είναι η λάμψη που διαρκεί…

Διαβάστε περισσότερα στο προσωπικό μου site: http://www.anitazachou.com

Pin It on Pinterest